DIALuxkurs

DIALuxkurs

Vill du skapa de bästa förutsättningarna för effektiv belysningsprojektering och en nöjd kund? Vi på Kontrast Group är det enda certifierade utbildningsföretaget i Sverige som erbjuder kurser i beräkningsprogrammet DIALux evo – ett komplett verktyg för dig som jobbar med belysningsplanering. Programmet har många smarta funktioner som gör hela din process mer effektiv – från planering och visualisering till dokumentation.

Vi har lång erfarenhet av programvaran och kan anpassa kursinnehållet efter din verksamhet, dina behov och din tidigare erfarenhet av programmet. Vi lär dig använda planeringsverktygets funktioner till fullo, så att du får fördjupade kunskaper både i beräkning, visualisering och dokumentation. Du kan efter genomgången kurs med lätthet skapa tydliga och tilltalande underlag i dina projekt. Det ger dig och dina kunder bästa förutsättningar till en lysande framtid!

Vår tvådagarskurs ger dig utbildning inom alla programmets användningsområden och behandlar belysningsplanering för både interiöra och exteriöra miljöer samt väg och gata, allt enligt dina önskemål och behov. Kursen anpassas efter dina användningsområden och ger det stöd du behöver oavsett om du är ny användare eller erfaren i branschen. Vår utbildning i DIALux evo effektiviserar din ritningshantering, projektering, beräkning, visualisering och dokumentation.

Du kanske är van DIALux-användare? I senaste programversionen evo12 har programutvecklaren Dial fokuserat på att förbättra Open BIM-arbetsflödet så att det går ännu snabbare. Dessutom kan du nu dra nytta av GLDF-stöd. Här ser du några av programmets senaste förbättringar som vi lyfter i kursen:

 

 • Optimerad IFC-import och export. GLDF import
 • Förbättring av befintliga funktioner som rumskonturdetektering från IFC-byggnadsmodeller, Solid Modeling-bibliotek och IFC-import.
 • Kombinerat Pro Features Export, Layout och nytt Open BIM – allt i ett paket.

Vill du vara väl förberedd inför kommande uppdrag eller behöver du effektivisera ditt arbete? Fortbilda dig och dina kollegor under våra utbildningsdagar!

Välkommen att anmäla dig till DIALuxkurs!

Kursavgift: 15 000 SEK exkl. moms

Kursen genomförs under två dagar. Första kursdagen sker i undervisningslokal på anmäld ort  (se alternativ till höger) och kursdag två sker digitalt en vecka senare. Du som kursdeltagare ska ta med bärbar dator samt mus med scrollknapp.  Före kurstillfället har du installerat senaste programversionen av DIALux evo som du kan hämta här.

I kursavgiften ingår kursmaterial på svenska, kursintyg samt lunch och fika kursdag 1. Eventuell specialkost meddelas i samband med anmälan.

Resor och logi ingår inte i avgiften utan bokas och bekostas av deltagaren.

Fakturan skickas ut i samband med med bokningsbekräftelsen till angiven fakturaadress. Betalningsvillkor är 30 dagar netto.

Bokningen är bindande. Avbokning kostnadsfritt gäller senast 4 veckor före kursstart. Avbokas en kurs inom 2-4 veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning inom 2 veckor före kursstart debiteras hela kursavgiften.

Byte av deltagare är möjligt före kursstart och är avgiftsfritt. Får anmäld deltagare förhinder går det bra att skicka en ersättare. Meddela vem som ersätter platsen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in, alternativt flytta fram en kurs vid för få kursanmälningar. Besked om inställd kurs lämnas senast 2 veckor före kursstart och full återbetalning sker av erlagd avgift. Om sjukdom eller annan oförutsedd händelse för kursledare gör att kursen inte kan genomföras, meddelas detta omgående och återbetalning eller erbjudande att delta vid nästkommande tillfälle erbjuds deltagaren.

Ladda ner senaste programversionen här

ANMÄLAN

  Jag önskar prenumerera på information från Kontrast Group AB.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Är ni flera som vill gå kursen? Vi har givetvis möjlighet att skräddarsy utbildning för er verksamhet och era önskemål om innehåll och ort!

  En utbildare med djup kunskap i ämnet belysning och programmet DIALux evo. Ett flexibelt och pedagogiskt upplägg på utbildningen som hölls.
  Kan inte annat än rekommenderas utan tvekan!

  Alexander Henningsson
  Ahlsell AB

  Bra kursledare, enkel att förstå samt svarade på frågor och var hjälpsam under kursdagarna när man stötte på problem!
  Kan starkt rekommendera!

  Johan Mattsson
  Midroc Electro AB